E-mail is het meest gebruikte en universele communicatiemiddel in het hedendaagse zakendoen, maar ook in privécommunicatie neemt e-mail een belangrijke positie in. U wil steeds bereikbaar zijn, van overal uw mails kunnen lezen en meteen antwoorden als u dat wenst.

De infrastructuur die dit mogelijk maakt, behoort niet bij elke standaard hostingoplossing. Vaak krijgt u enkel de mogelijkheid om een POP3 e-mailaccount aan te maken, of soms zijn enkel mail forwarders ter beschikking, waardoor u met een publiek gehoste mailbox aan de slag moet. Wij bieden een verregaande professionele oplossing, die bestaat uit twee luiken: enerzijds de gewone hosting van uw mailbox met de mogelijkheid om die van overal te raadplegen, en anderzijds het volledige samenwerkingsplatform Mobile Cloud.

Voor deze taak beschikken wij over een krachtige cloud server met het samenwerkingspakket Zimbra. Naast alle aangeboden functionaliteit zorgen wij ook voor een dagelijkse back-up van al uw gegevens. Uw e-mails zijn bij ons in zeer goede handen!

Naast dit geavanceerde platform, waarbij de standaardverbinding gebeurt via IMAP, bieden wij voor de minder veeleisende gebruiker ook de eenvoudiger POP3 mailhosting aan. Opgelet: het is niet mogelijk om op één domeinnaam zowel POP3 als IMAP of Mobile Office te gebruiken.

POP3 IMAP 1GB IMAP 3GB
E-mail ja ja ja
Adresboek nee ja ja
POP3 protocol ja ja ja
IMAP protocol nee ja ja
SSL beveiligde verbinding nee ja ja
Webmail nee ja ja
Out-of-office nee ja ja
Opslagruimte 100 MB * 1 GB 3 GB
Prijs/maand (excl. BTW) € 1,00 € 2,00 € 5,00

* Bij POP3 worden e-mails niet permanent op de server bewaard: eens u het bericht gedownload heeft, wordt het op de server automatisch gewist.