De eerste indruk van uw website wordt voornamelijk bepaald door de grafische elementen die de bezoeker in één oogopslag te zien krijgt. Het uiterlijk van uw website moet één geheel vormen met de andere elementen van uw huisstijl: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentatiemappen, folders, enz. Daarom bieden wij u graag ook een vernieuwing van uw huisstijl aan op het ogenblik dat u een nieuwe of vernieuwde website overweegt. Zo sluit alles naadloos bij elkaar aan.

De uitstraling van uw huisstijl, en bij verlenging ook van uw website, benadrukken uw eigenheid en uw sterke punten. Een goed ontworpen design oogt aantrekkelijk en rustig voor het oog, en geeft de bezoeker meteen een gevoel van professionaliteit.

Voor het grafisch ontwerp doen wij beroep op verschillende gespecialiseerde professionele ontwerpers. Zo vinden wij steeds de best mogelijke match tussen uw opdracht en de persoon die deze grafisch zal uitwerken. Klikt het niet met de ontwerper ? Dan is uw project niet ten dode opgeschreven: wij stellen u aan een nieuwe persoon voor, die met een frisse kijk voor u aan de slag gaat.