Zoekmachines vormen de kern van het Internet: gebruikers gaan op zoek naar informatie op basis van trefwoorden, en zoeken nog nauwelijks op de naam van uw bedrijf.

Een goede positie in de verschillende zoekmachines levert u meer bezoekers op, en zorgt ervoor dat uw algemene bekendheid zowel op het internet als daarbuiten toeneemt.

Zoekmachine-optimalisatie bestaat uit twee luiken: de pure technische optimalisatie die u een betere score biedt in de natuurlijke zoekresultaten en de Search Engine Marketing waarmee u kunt adverteren op de resultatenpagina's van een zoekmachine. Bij die marketing hoort ook een luik sociale media: ook daar kunt u gaan adverteren, en zelfs gericht naar een heel specifieke doelgroep.

Zoekmachine-optimalisatie werkt niet als een druk op een knop: er is tijd nodig om dit goed te laten ontwikkelen, waarbij er in verschillende rondes aanpassingen kunnen uitgevoerd worden. Wij begeleiden u graag in dit optimalisatieproces, en nemen stap voor stap met u door wat er moet gebeuren om zo veel mogelijk respons te krijgen op uw website.