Hoewel CMS-systemen tegenwoordig over uitgebreide bibliotheken met extensies beschikken voor zowat alle denkbare taken, zijn specifieke technische vragen toch niet altijd in te vullen met standaardoplossingen. Hier komt de kracht van onze technische ontwikkelaars naar boven: wij schrijven de code op uw maat en volgens uw wensen. Dit biedt u 100% flexibiliteit, en maakt het mogelijk om exact aan uw vraag te beantwoorden.

Programmeerwerk op maat vraagt relatief veel werk t.o.v. kant-en-klare oplossingen, maar wij doen er alles aan om een project voor het verstrijken van de deadline klaar te krijgen. Het is belangrijk om vooraf samen heel goed de wensen in kaart te brengen en de uitwerking te definiƫren, dat resulteert meestal in een "first time right" ontwikkeling, waardoor u snel en binnen budget de ideale oplossing aangeleverd krijgt.

Bij elke nieuwe ontwikkeling hoort onvermijdelijk ook een testfase. U wordt hier actief bij betrokken: zo ziet u het systeem meteen tot leven komen en kunnen we kort op de bal spelen bij het optreden van eventuele fouten of kinderziekten. Deze worden - na correct definiƫren van het probleem - zo snel mogelijk verholpen, zodat het testen verder kan gaan.