Een nieuwe naam voor ons samenwerkingsplatform is geboren: Mobile Office wordt vanaf 1 november Mobile Cloud. De functionaliteit blijft dezelfde, en we hebben wat gesleuteld aan de prestaties van de server om een nog performanter geheel te kunnen aanbieden.

Bovendien wordt de prijs van het Plus-pakket verlaagd: meer opties voor minder geld. Voor bestaande klanten gebeurt de verrekening automatisch bij de volgende factuur: vanaf 1 november daalt ook uw prijs !

Lees meer over Mobile Cloud

Onze nieuwe website brengt heel wat verbeteringen: de nieuwe huisstijl is doorgetrokken in het volledige ontwerp, gebouwd met een responsive design en dus geschikt voor alle types toestellen, de inhoud werd geactualiseerd en meteen hebben we ook het AnySurfer label behaald.

AnySurfer waakt over de toegankelijkheid van websites voor bezoekers met een functiebeperking. Het behalen van een AnySurfer label gaat gepaard met een grondige technische analyse van de website, en een permanente opvolging van de toegankelijkheid. Ook voor uw website kunnen wij het behalen van dit label garanderen: wij specialiseren ons nog verder in deze materie om ook bezoekers van uw website onder alle omstandigheden de beste ervaring aan te bieden.