Een grafisch aantrekkelijke website dient als uw visitekaartje op het Internet. Elke bezoeker van uw website zal zich een beeld vormen van uw bedrijf of organisatie op basis van datgene wat hij op uw website vindt.

Bovendien worden websites vandaag niet langer enkel vanop een computer bezocht, maar ook steeds vaker vanop mobiele toestellen als smartphones of tablets. Het is een uitdaging om een website zo op te bouwen dat hij op alle toestellen op een goede manier wordt weergegeven.

De techniek die schuilgaat achter een website evolueert zeer snel, of het nu gaat om het bouwen van een dynamische website met een content management systeem (CMS) of om animatie van de schermonderdelen.

Voor specifieke toepassingen moet specifieke code geschreven worden, in een steeds groeiend aantal gevallen gebaseerd op bestaande modules. Wij maken op basis van uw wensen een selectie uit reeds bestaande tools en passen die aan, geheel gebaseerd op de functionaliteit van het eindresultaat.

Hierdoor kunnen wij u naast de geavanceerde mogelijkheden van een CMS-systeem ook net dat tikje extra geven om de gewenste functionaliteit in uw website te integreren. Afhankelijk van uw doelpubliek ontwerpen wij een website die uw boodschap én uw uitstraling overbrengt op de bezoeker.
Neem contact op voor een aanbieding op maat !